Bouwen, ontwikkelen en excelleren. Bij Dichtbij Makelaardij krijg je als Makelaar de kans om actief bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van jezelf én ons ambitieuze kantoor.

Dit is jou op het lijf geschreven
Stoppen wij voor we ons doel hebben bereikt? Nooit. Ben jij net zo vastberaden en gedreven om je doelen te bereiken? Dan is dit jouw teken.

Je gaat ‘aan’ op een jonge en groeiende organisatie. Waar nog niet alles tot in de puntjes geregeld en vastgelegd is. Waar jij veel invloed hebt om je eigen functie én de groei van de organisatie mede vorm te geven. Hoe jij het verschil maakt?

● Je gaat actief en zelfstandig op jacht naar leads en prospects. Je laat ze niet los totdat ze niet kunnen wachten om hun huis met jouw hulp te (ver)kopen.
● Stap voor stap begeleid je samen met de binnendienstmedewerker jouw klanten door het hele aan- of verkoopproces. Je gaat de uitdaging aan om met alle betrokken partijen te onderhandelen voor het beste resultaat.
● Je onderhoudt contact met bestaande klanten en laat geen kans onbenut om nieuwe leads te genereren. Keer op keer, enthousiast en onvermoeibaar.

Dichtbij Makelaardij
Dichtbij Makelaardij begrijpt dat een vastgoedtransactie zoveel meer is dan alleen een zakelijke transactie; het zijn levensveranderende beslissingen. We werken met vakmannen en vakvrouwen die nu, of in de toekomst, de beste zijn in hun vak. Die persoonlijk leiderschap laten zien en eigenaarschap steken in alles wat ze doen. Mensen met liefde voor vastgoed en passie voor hun werk. Alles doen we vanuit de twee belangrijkste bouwstenen: vertrouwen en zekerheid. In elkaar én naar onze klanten. Altijd.

Dit ben jij
Jij laat je niet leiden, maar leid jezelf. Je neemt én pakt verantwoordelijkheid. Dat doe je door doelen te stellen en na te streven. Ook deel jij je eigenwijze ideeën om samen nóg beter te worden. Je draagt hiermee niet alleen bij aan je persoonlijke en professionele groei, maar aan het werkplezier van ons allemaal. Maar jij kan nog zoveel meer:

▪ Je kunt je zowel in het Nederlands als in het Engels uitstekend uitdrukken.
Want jij weet dat elke relatie begint met een goed gesprek waarin je oprechte aandacht geeft aan elkaar.

▪ Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een vastgoedomgeving, zodat je elke uitdaging met vertrouwen aangaat.
Met een MBO- of HBO-diploma op zak en praktijkervaring heb je de kennis en vaardigheden om jezelf en Dichtbij Makelaardij naar een hoger niveau te brengen.

Twijfel je of je aan deze voorwaarden voldoet? Dan heb je daar direct je antwoord al. Klinkt dit als een match? Dan zien we je graag bij ons op kantoor.

Dit krijg je
We werken samen in een levendig en inspirerend kantoor aan de rand van Rotterdam. Je krijgt hier een eigen zit-sta-bureau om jouw comfort en productiviteit te stimuleren.

Natuurlijk krijg je ook:
● Een bruto basissalaris tussen de € 3.250,- tot € 4.250,- per maand o.b.v. 40 uur perweek.
● Ongelimiteerde bonusregeling o.b.v. van omzet, klantwaardering en persoonlijk presteren. Gemiddeld is dit € 300,00 tot € 700,00 per maand.
● Vijfentwintig vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek.
● (Lease)auto nodig? Regelen we.
● Als jij je best doet, doen wij ons best om jou nog beter te maken. Dat doen we door training on the job en/of scholing.
● Voor de ultieme ontspanning na een werkweek staat onze borrel-statafel klaar voor de VrijMiBo.

Solliciteren doe je zo
We dagen je uit om mee te bouwen aan Dichtbij Makelaardij. Je kunt bij Arjan (oprichter Dichtbij Makelaardij) solliciteren. Tijd voor actie!

● Stuur je CV en (beknopte) motivatiebrief naar arjan@dichtbijmakelaardij.nl of bel ons via 010-261 34 35. Een leuke, persoonlijke video is natuurlijk ook welkom.
● Kennismakingsgesprek met Arjan.
● Terugkoppeling: je bent door of niet.
● Tweede gesprek met Arjan en een collega.
● Terugkoppeling: we doen een voorstel of niet.

Gefeliciteerd! We gaan samen bouwen aan jouw toekomst bij Dichtbij Makelaardij.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Arjan. Hij vertelt je er alles over.

Wil je solliciteren?

Dan zien we je graag bij ons op kantoor. Zodat we samen kunnen groeien, bouwen en excelleren.

Gratis waardebepaling in 1 minuut