Snel en succesvol verkopen zonder zorgen

Je bent op zoek naar een deskundige makelaar in Rotterdam of omgeving, Nesselande, Capelle a/d IJssel, Zuidplas of Waddinxveen. Een makelaar die ervoor zorgt dat je de beste opbrengst realiseert van jouw huidige woning, ook in de huidige onzekere markt. Dan is het fijn als deze makelaar altijd dichtbij is. Iemand die jouw woning optimaal promoot op basis van de laatste (online) marketing-inzichten, en die jou ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt.

Wij brengen je verder in negen stappen:

1. Vrijblijvende kennismaking

We beginnen ieder traject met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis. In dit gesprek leren we elkaar kennen, leggen we rustig uit hoe alles in z’n werk gaat en bekijken we samen de gehele woning.

2. Verkoopvoorstel

Als we beiden enthousiast zijn dan ontvang je van ons een verkoopvoorstel. Hierin staat ons advies qua vraagprijs en verkoopstrategie. Als je ook hier blij van wordt dan starten we de samenwerking!

3. Digitaal dossier

Als eerste verzamelen we zo veel mogelijk informatie over de woning en de buurt. Vanaf nu heb je via je eigen digitale dossier 24/7 toegang tot alle informatie. Ook kun je hierin al onze werkzaamheden, bezichtigingsafspraken, biedingen van potentiële kopers en statistieken volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte.


4. Strategie & promotie: Dichtbij Promotieplan

Jouw huis verdient de beste promotie! En daar gaan we alles voor doen. Hiervoor hebben wij het Dichtbij Promotieplan ontwikkeld. Het Dichtbij Promotieplan bestaat uit een aantal onderdelen. Zo ben je verzekerd van alle aandacht!


  • Persoonlijk advies voor het fotogeniek maken van je woning.
  • Professionele (hoogte)foto’s, video’s, meetrapportage, 2D- en 3D-plattegronden.
  • Leuke teaser van 30 sec. voor plaatsing op sociale media
  • Opmaak van een professionele advertentie en digitale brochure.
  • UNIEK: plaatsing van de advertentie op onze sociale mediakanalen waarbij wij afhankelijk van de locatie een bepaald minimum aantal views garanderen.
  • Plaatsing van de advertentie op onze website.
  • Speciale vermelding op Funda als Blikvanger, waardoor jouw huis 33% vaker wordt bekeken én gemiddeld € 2.500 meer opbrengt dan een reguliere woning op Funda!

5. Bezichtigingen

Onze promotie zorgt er voor dat er veel animo zal zijn voor jouw woning! En dat is mooi, want daar zou zomaar eens jouw koper bij kunnen zitten. Het is de hoogste tijd voor de bezichtigingen. Met het grootste enthousiasme gaan we jouw woning aanprijzen aan alle belangstellenden. En iedereen krijgt dezelfde aandacht, want iedere bezoeker kan wel eens het beste bod uit gaan brengen.

6. Onderhandelingen

De eerste biedingen zijn binnen. Nu begint het allerleukste werk. Onderhandelen zit in ons bloed, daar worden wij heel blij van. Onderhandelen doen wij op basis van de unieke DICHTBIJ BESTE OPBRENGST METHODE. Want iedere koper verdient een eerlijke kans, en jij verdient de beste prijs! Meer hierover weten? Neem dan contact op met ons.

7. Koopovereenkomst

Als er een deal is gesloten is het tijd om de koopovereenkomst op te stellen. De overeenkomst bespreken we samen zodat je goed weet wat er allemaal in staat en waarom. Ook na het tekenen van de koopovereenkomst blijven wij dichtbij. Uiteraard wachten we eerst de bedenktijd af. Maar ook als deze is afgelopen houden we in de gaten of alles goed gaat met bijvoorbeeld de ontbindende voorwaarden, het stellen van de bankgarantie of het storten van de waarborgsom.

8. Eindinspectie & overdracht

Op de dag van de overdracht bij de notaris inspecteren we gezamenlijk met de koper de woning en nemen we de meterstanden op. Hierna gaan we naar de notaris om de woning definitief over te dragen aan de koper. Gefeliciteerd!
9. Nazorg en advies

We blijven dichtbij. Heb je na afloop nog vragen of behoefte aan advies? Wij staan voor je klaar. Ook als je na een paar jaar beseft dat je toe bent aan een nieuw thuis.

Gratis waardebepaling in 1 minuut