Succesvol verkopen zonder zorgen

Stel, je bent op zoek naar een deskundige makelaar in Rotterdam, Nesselande, Capelle a/d IJssel, Zuidplas, Waddinxveen of omgeving…

Je wilt een makelaar die ervoor zorgt dat je de beste opbrengst realiseert van jouw huidige woning, ook in de huidige onzekere markt. Dan is het fijn als deze makelaar altijd dichtbij is. Iemand die jouw woning optimaal promoot op basis van de laatste (online) marketing-inzichten, en die jou ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt.

Wij brengen je verder in 7 stappen:

 • 1. Vrijblijvende kennismaking
  Een goed gesprek.
  1. Vrijblijvende kennismaking
  Ieder verkooptraject begint met een vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek luisteren we goed naar jouw wensen en dromen en vertellen wij je hoe onze unieke aanpak deze wensen en dromen werkelijkheid laat worden. Uiteraard bekijken we ook de gehele woning zodat wij een goed beeld krijgen van de waarde.
  Een waardebepaling van jouw woning is bij ons ALTIJD gratis. En we komen langs wanneer jou dat het beste uitkomt. Overdag geen tijd? Dan komen we gewoon ’s avonds of in het weekend. Geen probleem! Want het begint altijd met een goed gesprek.
 • 2. Verkoopvoorstel
  Een eerlijk voorstel.
  2. Verkoopvoorstel
  Enthousiast geworden? Dan ontvang je van ons een vrijblijvend verkoopvoorstel. Hierin staat ons advies qua vraagprijs en verkoopstrategie. In de huidige markt is de juiste strategie van groot belang. Daarom is elk voorstel maatwerk, ook wat betreft onze courtage. Reken echter op een scherp voorstel, want verhuizen is immers al duur genoeg. Als je blij wordt van ons voorstel dan starten we de samenwerking!
 • 3. Dichtbij Promotieplan
  De beste strategie & promotie.
  3. Dichtbij Promotieplan
  Jouw huis verdient de beste promotie! En daar gaan we alles voor doen. Hiervoor hebben wij het Dichtbij Promotieplan ontwikkeld. Zo ben je verzekerd van alle aandacht!
  Het unieke Dichtbij Promotieplan bestaat uit een aantal onderdelen.
  1. Persoonlijk advies voor het ‘fotoklaar’ maken van jouw woning.
  2. Mediashoot door onze vaste fotograaf, zodat de kwaliteit verzekerd is.
  3. UNIEK: hierbij zijn we zelf ook aanwezig zodat we zeker weten dat alles piekfijn in beeld komt!
  3. Opmaak professionele foto’s, hoogtefoto’s, 360-graden-foto’s, teaser video t.b.v. sociale media, woningvideo en plattegronden in 2D en 3D.
  4. Gecertificeerd meetrapport.
  5. Wervende advertentie en digitale brochure.
  6. UNIEK: sociale mediaberichten waarbij wij afhankelijk van de locatie een bepaald minimum aantal views garanderen.
  7. Advertentie op onze website, VBO en Pararius.
  8. Speciale Funda-vermelding als Blikvanger: gemiddeld 33% hoger bereik én € 2.500 hogere opbrengst dan een reguliere advertentie!
 • 4. Bezichtigingen & onderhandelingen
  De juiste koper vinden.
  4. Bezichtigingen & onderhandelingen
  Onze promotie zorgt er voor dat er veel animo zal zijn voor jouw woning! En dat is mooi, want daar zou zomaar eens jouw koper bij kunnen zitten. Het is de hoogste tijd voor de bezichtigingen. Met het grootste enthousiasme gaan we jouw woning aanprijzen aan alle belangstellenden. En iedereen krijgt dezelfde aandacht, want iedere bezoeker kan wel eens het beste bod uit gaan brengen.
  Afhankelijk van de animo voor de woning beslissen we samen of er een ‘biedingsdeadline’ vastgesteld wordt of dat iedere bezichtiger direct een bod kan uitbrengen.
 • 5. Koopovereenkomst
  Alles zwart-op-wit.
  5. Koopovereenkomst
  Als er een deal is gesloten is het tijd om de koopovereenkomst op te stellen. De overeenkomst bespreken we samen zodat je goed weet wat er allemaal in staat en waarom.
  Ook na het tekenen van de koopovereenkomst blijven wij dichtbij. Uiteraard wachten we eerst de bedenktijd af. Maar ook als deze is afgelopen houden we in de gaten of alles goed gaat met bijvoorbeeld de ontbindende voorwaarden, en het stellen van de bankgarantie of het storten van de waarborgsom door de koper.
 • 6. Eindinspectie & overdracht
  De grote dag.
  6. Eindinspectie & overdracht
  Op de dag van de overdracht bij de notaris inspecteren we gezamenlijk met de koper de woning en nemen we de meterstanden op. Hierna gaan we naar de notaris om de woning definitief over te dragen aan de koper. Gefeliciteerd, dit moet gevierd worden!
  Heb je hulp nodig? Bijvoorbeeld bij het verhuizen van alle spullen en schoonmaken van de woning? Wij hebben goede contacten met diverse bedrijven uit de regio die jou uit de brand kunnen helpen. Dit geldt uiteraard ook voor het verbouwen, stylen en inrichten van je nieuwe woning.
 • 7. Nazorg & advies
  We blijven dichtbij.
  7. Nazorg & advies
  We blijven dichtbij. Heb je na afloop nog vragen of behoefte aan advies? Wij staan voor je klaar. Ook als je na een paar jaar beseft dat je toe bent aan een nieuw thuis.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut