Verkopen én kopen met de
beste strategie

In Rotterdam e.o., Capelle a/d IJssel, Zuidplas en Waddinxveen kun je met een makelaar van Dichtbij Makelaardij alle vragen over jouw gewenste verhuizing bespreken. Ga ik mijn eigen huis al te koop zetten vanwege de veranderende markt, of wacht ik nog even? Hoeveel kan ik eigenlijk krijgen voor mijn woning? Hoeveel kan ik lenen? En is dat genoeg voor de aankoop van mijn nieuwe thuis? Stuk voor stuk vragen die een deskundig antwoord verdienen. Je wilt goed voorbereid een bod uitbrengen op jouw droomwoning. En dan geeft het vertrouwen aan de verkoper als je hem of haar kunt vertellen dat je het ook echt kunt betalen.

Speciaal hiervoor hebben wij de Dichtbij Verhuisservice ontwikkeld. Met deze service ondersteunen we jou in het hele traject. We bekijken samen of we beter eerst je woning kunnen verkopen, of dat we daar nog wel even mee kunnen wachten. Met behulp van een hypotheekadviseur bekijken we hoeveel je kunt lenen. En we laten een officiële taxatie van de woning uitvoeren als dat nodig is. Hierbij werken wij samen met ervaren lokale hypotheekadviseurs en taxateurs met kennis van de lokale markt.

Kortom, als verkoopmakelaar van jouw huidige woning én aankoopmakelaar van jouw nieuwe thuis brengen we je echt verder.

Gratis waardebepaling in 1 minuut