Samen op jacht naar jouw nieuwe thuis

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Rotterdam, Nesselande, Capelle a/d IJssel, Zuidplas, Waddinxveen of omgeving?

In de huidige onzekere markt is het lastig om een te-koop-staande woning op waarde te schatten. ‘Moet’ ik nog overbieden? Of kan ik gaan onderhandelen? Daarom vertrouwen steeds meer kopers op de expertise en het netwerk van een aankoopmakelaar. Wij kennen de lokale markt, en weten hoe ver je kunt gaan. Samen gaan we de uitdaging aan!

Wij brengen je verder in zeven stappen:

 • 1. Vrijblijvende kennismaking
  Een goed gesprek.
  1. Vrijblijvende kennismaking
  De zoektocht naar jouw nieuwe droomwoning begint met een vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek luisteren we goed naar jouw wensen en dromen en vertellen wij je hoe onze unieke aanpak deze wensen en dromen werkelijkheid laat worden. Enthousiast geworden? Dan starten we de samenwerking!
  Wij werken samen met enkele gerenommeerde hypotheekadviseurs uit de regio. Dit zijn adviseurs met een lange staat van dienst die bovendien gewend zijn om snel te schakelen. Zodoende kunnen we snel in kaart brengen wat de financiële mogelijkheden zijn zodat je weet wat je kunt.
 • 2. Bezichtigingen
  Zoeken naar jouw droomwoning.
  2. Bezichtigingen
  Als je een leuke woning hebt gevonden dan gaan we samen het huis bezichtigen. We bekijken de woning uitvoerig en bespreken na afloop de plus- en minpunten. Mocht het een ‘nee’ zijn, dan gaan we gewoon op zoek naar een ander droomhuis. We gaan net zo lang door totdat je je ergens echt thuis voelt!
  Om snel te kunnen schakelen communiceren we ook via Whatsapp. Heb je een leuke woning gezien? Dan stuur je simpelweg de link en vervolgens plannen wij direct een afspraak in. Lekker makkelijk, toch?
 • 3. Onderzoek
  De onderste steen boven.
  3. Onderzoek
  Als jij enthousiast bent over de woning dan gaan wij onderzoek doen. Zo kijken wij onder andere naar de bouwkundige staat (wel of geen bouwkundige keuring nodig), de onderhoudsconditie, het bestemmingsplan, alle juridische en financiële aspecten en natuurlijk de prijsstelling en de reële aankoopwaarde. Op basis hiervan ontvang je een deskundig en onderbouwd advies.
 • 4. Onderhandelingen
  De beste deal.
  4. Onderhandelingen
  Nu komen de onderhandelingen. Spannend? Niet voor ons. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij jouw droomwoning tegen de beste voorwaarden gaat aankopen.
  Als verkoopmakelaar mag je bij dezelfde woning niet óók de koper adviseren. In dat geval zal je als koper halsoverkop een andere aankoopmakelaar moeten zoeken. Omdat wij met een kleine woningportefeuille werken is de kans dat jouw droomwoning ook bij ons te koop staat zeer klein. Zodoende kun je er zeker van zijn dat wij je bij ieder potentieel droomhuis kunnen helpen.
 • 5. Beoordeling koopovereenkomst
  Alles goed checken.
  5. Beoordeling koopovereenkomst
  Als de koop mondeling is gesloten, is het zaak om de koopovereenkomst zo snel mogelijk te tekenen. Zo lang de koopovereenkomst nog niet is getekend, mag de verkoper namelijk nog ingaan op een later ingediend bod. Wij gaan dan ook direct voor jou aan de slag om de koopovereenkomst en alle andere documenten te beoordelen zodat je met een gerust hart de koopovereenkomst kunt tekenen.
  Wij bekijken de koopovereenkomst kritisch. Staat er iets in dat niet gunstig is voor jou als koper? Dan zullen we altijd proberen om het ‘eruit te onderhandelen’.
 • De grote dag.
  6. Eindinspectie & overdracht
  Op de dag van de overdracht bij de notaris inspecteren we gezamenlijk met de koper de woning en nemen we de meterstanden op. Hierna gaan we naar de notaris om de woning definitief op jouw naam over te laten schrijven. Gefeliciteerd, dit moet gevierd worden!
 • 7. Nazorg & advies
  We blijven dichtbij.
  7. Nazorg & advies
  We blijven dichtbij. Heb je na afloop nog vragen of behoefte aan advies? Wij staan voor je klaar. Ook als je na een paar jaar beseft dat je toe bent aan een nieuw thuis.
  Wij hebben goede contacten met diverse lokale projectbegeleiders, bouwbedrijven en interieurarchitecten en -stylisten. Wij kunnen je in contact brengen met deze bedrijven indien je je nieuwe droomwoning naar eigen wens wilt verbouwen en/ of inrichten.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut