Samen op jacht naar jouw nieuwe thuis

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Rotterdam of omgeving, Nesselande, Capelle a/d IJssel, Zuidplas of Waddinxveen? In de huidige onzekere markt is het lastig om een te-koop-staande woning op waarde te schatten. ‘Moet’ ik nog overbieden? Of kan ik gaan onderhandelen? Daarom vertrouwen steeds meer kopers op de expertise en het netwerk van een aankoopmakelaar. Wij kennen de lokale markt, en weten hoe ver je kunt gaan. Samen gaan we de uitdaging aan!

Wij brengen je verder in zeven stappen:

1. Vrijblijvende kennismaking

We beginnen ieder traject met een persoonlijke vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw woonwensen en financiële mogelijkheden. Zo nodig halen we één van onze hypotheekadviseurs erbij, zodat je precies weet wat je wel en niet kunt.

2. Bezichtigingen

Als je een leuke woning hebt gevonden dan gaan we samen het huis bezichtigen. We bekijken de woning uitvoerig en bespreken na afloop de plus- en minpunten. Mocht het een ‘nee’ zijn, dan gaan we gewoon op zoek naar een ander droomhuis. We gaan net zo lang door totdat je je ergens echt thuis voelt!

3. Onderzoek

Als jij enthousiast bent over de woning dan gaan wij verder onderzoek doen. Zo kijken wij onder andere naar de bouwkundige staat (wel of geen bouwkundige keuring nodig), de onderhoudsconditie, het bestemmingsplan, alle juridische en financiële aspecten en natuurlijk de prijsstelling en de reële aankoopwaarde. Op basis hiervan ontvang je een deskundig en onderbouwd advies.

4. Onderhandelingen

Nu komen de onderhandelingen. Spannend? Niet voor ons. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij jouw droomwoning tegen de beste voorwaarden gaat aankopen.5. Opstellen koopovereenkomst en controle overige documenten

Als de koop mondeling is gesloten, is het zaak om de koopovereenkomst zo snel mogelijk te tekenen. Zo lang de koopovereenkomst nog niet is getekend, mag de verkoper namelijk nog ingaan op een later ingediend bod. Wij gaan dan ook direct voor jou aan de slag om de koopovereenkomst en alle andere documenten te beoordelen zodat je met een gerust hart de koopovereenkomst kunt tekenen.

6. Eindinspectie en overdracht

Op de dag van de overdracht bij de notaris inspecteren we gezamenlijk met de verkoper de woning en nemen we de meterstanden op. Hierna gaan we naar de notaris om de woning definitief op jouw naam over te schrijven. Gefeliciteerd!7. Nazorg en advies

We blijven dichtbij. Heb je na afloop nog vragen of behoefte aan advies? Wij staan voor je klaar. Ook als je na een paar jaar beseft dat je toe bent aan een nieuw thuis.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Gratis waardebepaling in 1 minuut