Dichtbij Makelaardij in Rotterdam-Oost

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Oost. Woon je in Rotterdam-Oost en overweeg je om een ander huis te kopen in dit deel van Rotteram? Of wil je juist vanuit elders naar Oost toe verhuizen? Dan wil je een betrouwbare en deskundige makelaar aan je zijde hebben staan. Iemand die je kunt vertrouwen en bij wie het ‘goed voelt’. Met andere woorden, iemand die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Oost en wil jou graag verder brengen in Rotterdam!

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar in Rotterdam. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Heb je iets te kopen én verkopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: aankoop, verkoop, taxatie en financieel advies. Desnoods regelen we zelfs de verhuizing voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je benieuwd naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan binnen twee minuten onze gratis waardebepaling aan. Of we komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor een persoonlijke kennismaking en een nauwkeurige en onderbouwde waardebepaling.

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Rotterdam-Oost

Rotterdam-Oost bestaat uit twee gebieden: Kralingen-Crooswijk en Prins Alexander. In beide gebieden zijn we actief. Wonen in Rotterdam-Oost is over het algemeen rustiger dan in het centrum van Rotterdam. Met de fiets of het openbaar vervoer ben je wel erg snel in het centrum. Ideaal in je vrije tijd of als je werkt in het centrum.

Rotterdam-Oost in cijfers

Aantal inwoners:149.840
Gem. inkomen per inwoner in €:28.400
Aantal woningen:48.533
Aantal koopwoningen:27.328
% koopwoningen t.o.v. totaal:37
Gem. WOZ-waarde in €:276.000

Huizen te koop in Rotterdam-Oost

Rotterdam-Oost biedt een divers woningaanbod en er zijn dan ook verschillende soorten huizen te koop. Van goedkope appartementen in Oosterflank of Zevenkamp tot statige villa’s in Kralingen-Oost en ‘s Gravenland. Al met al biedt Rotterdam-Oost een gevarieerd aanbod in de categorieën appartement, eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning en ook staan er altijd wel een aantal (grote) vrijstaande woningen in dit stadsdeel te koop.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut