Dichtbij Makelaardij in Rotterdam-Kralingen-Crooswijk

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Kralingen-Crooswijk. Woon je in Kralingen of Crooswijk en overweeg je om een ander huis te kopen? Of wil je juist in Kralingen of Crooswijk gaan wonen? Dan wil je een professionele en betrokken makelaar aan je zijde hebben staan. Iemand die er 100% voor gaat. Wij geloven dat jij dan iemand verdient die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Kralingen-Crooswijk en wil jou graag verder brengen in Rotterdam.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar in Kralingen en Crooswijk. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Ga je zowel verkopen als kopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: verkoop, aankoop, de benodigde taxatie(s) en natuurlijk de hypotheek. Desnoods regelen we zelfs de verhuiswagen voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je benieuwd naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan nu onze gratis waardebepaling aan. Uiteraard kunnen we ook vrijblijvend bij je langskomen voor een nauwkeurige en onderbouwde waardebepaling. Want iedere samenwerking begint immers altijd met een goed gesprek.

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Kralingen-Crooswijk

Kralingen-Crooswijk is een mooie wijk ten noordoosten van het stadscentrum van Rotterdam. In Kralingen-Crooswijk woon je iets rustiger dan in het centrum, terwijl je wel erg dichtbij het centrum woont. In Kralingen-Crooswijk heb je dus het beste van twee werelden; het centrum van een wereldstad op loopafstand en de gemoedelijkheid van een rustige woonwijk. Kralingen-Crooswijk biedt veel verschillende soorten woningen. Er zijn appartementen, hoekwoningen, tussenwoningen, twee-onder-een-kap-woningen en zelfs vrijstaande villa’s. 

Kralingen-Crooswijk in cijfers

Aantal inwoners:54.375
Gem. inkomen per inwoner in €:28.000
Aantal woningen:28.273
Aantal koopwoningen:7.068
% koopwoningen t.o.v. totaal:25
Gem. WOZ-waarde in €:298.000 (2021)

Huizen te koop in Rotterdam-Kralingen-Crooswijk

Kralingen en Crooswijk zijn wijken met een behoorlijk gevarieerd woningaanbod. Al met al bieden Kralingen en Crooswijk een gemixt aanbod in de categorieën appartement, eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning en ook staan er soms (grote) vrijstaande woningen in dit stadsdeel te koop.

Antwoorden op jouw vragen

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut