Dichtbij in Kralingen-Crooswijk

Kralingen-Crooswijk is een mooie wijk ten noordoosten van het stadscentrum van Rotterdam. In Kralingen-Crooswijk woon je iets rustiger dan in het centrum, terwijl je wel erg dichtbij woont! In Kralingen-Crooswijk heb je dus het beste van twee werelden; het centrum van een wereldstad op loopafstand en de gemoedelijkheid van een rustige woonwijk. Kralingen-Crooswijk biedt veel verschillende soorten woningen. Er zijn appartementen, hoekwoningen, tussenwoningen, twee-onder-een-kap-woningen en zelfs vrijstaande villa’s.

Kralingen-Crooswijk in cijfers

Aantal inwoners:54.375
Gem. inkomen per inwoner in €:27.200
Aantal woningen:28.105
Aantal koopwoningen:7.004
% koopwoningen t.o.v. totaal: 25%
Gem. WOZ-waarde in €:273.000 (2020)

Woon je in Kralingen-Crooswijk en ben je van plan te verhuizen? Of wil je graag in Kralingen-Crooswijk wonen? Ben je op zoek naar een makelaar in Kralingen-Crooswijk? Dan wil je dat waarschijnlijk goed plannen en goed geregeld hebben. Alles moet kloppen en je moet er een goed gevoel over hebben. Je verdient dan iemand die dichtbij je staat. Vanaf het begin tot het einde wil je geholpen worden. Dichtbij Makelaardij helpt je graag verder.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Gratis waardebepaling