Dichtbij Makelaardij in Rotterdam

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam. Woon je in Rotterdam en overweeg je om een ander huis of appartement te kopen? Of wil je juist in deze bruisende stad aan de Maas gaan wonen? Dan wil je met een ervaren en lokaal deskundige makelaar samenwerken. Iemand die gaat waarvoor hij staat. Wij geloven dat jij dan iemand verdient die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam en wil jou graag verder brengen in de mooiste stad van Nederland.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Ga je zowel verkopen als kopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: verkoop, aankoop, de benodigde taxatie(s) en natuurlijk de hypotheek. Desnoods regelen we zelfs de verhuizing voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je nieuwsgiering naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan nu onze gratis waardebepaling aan. Uiteraard kunnen we ook vrijblijvend bij je langskomen voor een nauwkeurige en onderbouwde waardebepaling. Dan luisteren we eerst naar jouw verhuisplannen en vertellen wij je vervolgens hoe onze unieke en betrokken aanpak jouw plannen werkelijkheid laat worden.

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Rotterdam

Wonen in Rotterdam kan in vele stadsdelen, wijken en buurten, en in verschillende soorten huizen. Rotterdam heeft een plek voor iedereen. Zo is er een bruisende binnenstad en woon je rustiger in buurten aan de rand van de gemeente. Ieder gebied heeft zijn eigen kenmerken en woonsferen. Hoe dan ook is Rotterdam een stad vol met internationale (sport)evenementen, cultuur, architectuur, festivals en nog veel meer. Groengebieden, parken en water zijn er natuurlijk ook te vinden voor degene die van iets meer rust houden. Wonen in Rotterdam biedt ongekende mogelijkheden.

Rotterdam in cijfers

Aantal inwoners:623.652
Gem. inkomen per inwoner in €:25.953
Aantal woningen:287.913
Aantal koopwoningen:97.890
% koopwoningen t.o.v. totaal:34
Gem. WOZ-waarde in €:248.310

Huizen te koop in Rotterdam

In een grote stad als Rotterdam staan er altijd veel huizen te koop. Je kunt ervan uitgaan dat er altijd wel minimaal 2.000 huizen te koop staan in Rotterdam. Van appartementen tot rijtjeswoningen mag je uitgaan van een vraagprijs tussen de € 300.000 en € 750.000. Natuurlijk is het afhankelijk van de locatie. Zo betaal je in hartje centrum een veel hogere prijs dan verderop in de stad. Wanneer je een huis wilt kopen in Rotterdam moet je soms snel beslissen. De gemiddelde verkooptijd is minder dan een maand. Deze periode wordt momenteel wel langzaam langer. Dichtbij Makelaardij helpt je graag om je droomwoning of -appartement in Rotterdam te vinden.

Eén van de meest recente nieuwbouwprojecten in Rotterdam – misschien ook wel de bekendste – is de Zalmhaventoren aan de voet van de Erasmusbrug. Inmiddels is bekend geworden dat er nog een nieuwe woontoren komt die nóg hoger zal worden. Verder is Rotterdam op veel plekken aan het bouwen en herontwikkelingen. Of je nu in Rotterdam-Noord, -Oost, -West, in het centrum of op Zuid een huis wilt kopen, er zijn veel nieuwbouwprojecten. Al met al biedt Rotterdam een gevarieerd aanbod in de categorieën appartement, eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning en uiteraard staan er ook vrijstaande woningen in deze prachtige stad te koop.

Gebieden in Rotterdam

Uiteraard ben je benieuwd naar welke gebieden er in Rotterdam zijn en hoe het is om daar te wonen. Wij zijn actief in heel Rotterdam, dus bekijk vooral de mogelijkheden:

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut