Dichtbij Makelaardij in Rotterdam-Delfshaven

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Delfshaven. Woon je in Delfshaven en overweeg je om een ander huis of appartement te kopen? Of wil je juist voor het eerst in Delfshaven gaan wonen? Dan wil je een betrouwbare en ervaren makelaar aan je zijde hebben staan. Iemand die je vertrouwt en waarbij het goed voelt. Wij geloven dat jij dan iemand verdient die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Delfshaven en wil jou graag verder brengen in Rotterdam.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Heb je een huis te kopen én verkopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: aankoop, verkoop, taxatie en financieel advies. Desnoods regelen we zelfs het verhuisbedrijf en de verhuismannen voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je nieuwsgiering naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan binnen twee minuten onze gratis waardebepaling aan. Of nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin wij jou graag meer vertellen over onze unieke en succesvolle werkwijze. Want het begint natuurlijk altijd met een goed gesprek!

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Rotterdam-Delfshaven

Ten zuidwesten van het centrum van Rotterdam ligt Delfshaven. Het centrum van Rotterdam is makkelijk te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer en je zit dichtbij één van de grootste havens ter wereld: de haven van Rotterdam. In Delfshaven zijn verschillende soorten huizen beschikbaar. Denk aan appartementen, bovenwoningen, tussenwoningen en hoekhuizen.

Rotterdam-Delfshaven in cijfers

Aantal inwoners:76.845
Gem. inkomen per inwoner in €:22.700
Aantal woningen:35.440
Aantal koopwoningen:9.569
% koopwoningen t.o.v. totaal:27
Gem. WOZ-waarde in €:222.000 (2021)

Huizen te koop in Rotterdam-Delfshaven

Rotterdam-Delfshaven biedt een gevarieerd woningaanbod en er zijn dan ook verschillende soorten huizen te koop. Al met al biedt Rotterdam-Delfshaven een gevarieerd aanbod in de categorie appartement en penthouse, en in mindere mate de categorieën eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut