Dichtbij Makelaardij in Rotterdam-West

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-West. Woon je in West en overweeg je om een ander huis in dit deel van Rotterdam te kopen? Of wil je juist naar Rotterdam-West toe verhuizen? Dan wil je uiteraard met een ervaren en deskundige makelaar samenwerken. Iemand die gaat waarvoor hij staat. Wij geloven dat jij dan iemand verdient die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-West en wil jou graag verder brengen in Rotterdam.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar in Rotterdam. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Ga je zowel verkopen als kopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: verkoop, aankoop, de benodigde taxatie(s) en natuurlijk de hypotheek. Desnoods regelen we zelfs de verhuizing voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je benieuwd naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan nu onze gratis waardebepaling aan. Of nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin wij jou graag meer vertellen over onze unieke en succesvolle werkwijze.

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Rotterdam-West

Rotterdam-West bestaat voor het grootste deel uit Delfshaven. Binnen het stadsdeel Rotterdam-West valt ook het Oude Westen, Dijkzigt en Nieuwe Werk (Scheepvaartkwartier). In Rotterdam-West kun je heel divers wonen, van een bovenwoning in Spangen tot een luxe vrijstaande woning in het Scheepvaartkwartier. Vanuit Rotterdam-West ben je heel snel met de fiets of het openbaar vervoer in het centrum van Rotterdam. Een groot park dat ligt in Rotterdam-West is ‘het Park’. Het Park ligt aan de voet van de Euromast en het is ideaal om er te hardlopen of te genieten van de zon.

Rotterdam-West in cijfers

Aantal inwoners:85.145
Gem. inkomen per inwoner in €:22.700
Aantal woningen:39.320
Aantal koopwoningen:11.123
% koopwoningen t.o.v. totaal:29
Gem. WOZ-waarde in €:231.000

Huizen te koop in Rotterdam-West

Rotterdam-West kent een divers woningaanbod en er zijn dan ook verschillende soorten huizen te koop. Al met al biedt Rotterdam-West een gevarieerd aanbod in de categorie appartement en penthouse, en in mindere mate de categorieën eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut