Kosten besparen door verduurzaming

Door de huidige hoge energieprijzen denk je wellicht na over het verduurzamen van je woning. Een duurzaam huis heeft namelijk veel voordelen. Zo kun je niet alleen flink besparen op je maandlasten maar je huis wordt direct meer waard, je krijgt een verbeterd energielabel en je huis is aantrekkelijker als je deze in de toekomst alsnog wilt verkopen. Bovendien bieden steeds meer geldverstrekkers een extra rentekorting op een woning met een verbeterd energielabel. Het nieuwe energielabel kunnen wij uiteraard ook voor je verzorgen.

Er zijn verschillende energiebesparende maatregelen die je kunt nemen. Welke maatregelen voor jouw woning interessant zijn, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan het type huis, het bouwjaar en jouw energieverbruik. Wij werken samen met enkele gerenommeerde verduurzamingsexperts die jou graag helpen bij verduurzamen van jouw woning. Wij brengen je in samenwerking met deze experts graag verder.

Wil je je eerst zelf verdiepen in het onderwerp? Kijk dan bijvoorbeeld eens op de website verbeterjehuis.nl van de vereniging Milieu Centraal. Op deze website vind je allerlei praktische informatie over verschillende vormen van verduurzaming en mogelijkheden om dit te bekostigen (bijv. subsidies).

Twijfel je tussen verduurzaming en verkoop? In dat geval komen we graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. In het gesprek bekijken we samen de voor- en nadelen van beide opties. Zet de eerste stap en neem nu contact met ons op. Zodat je weet hoe je verder kunt.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut