• Je bent klaar voor de volgende stap in je leven
  Je bent klaar voor de volgende stap in je leven
  Klaar voor een nieuw thuis of om je oude huis zo goed mogelijk door te geven aan een ander. Maar het (ver)kopen gaat zo veel verder dan een zakelijke transactie. Het is een keuze die je toekomst volledig kan veranderen. Eentje die de kern van je leven bepaalt. Is het dan niet beter om niet alleen te kijken naar het rationele – maar om ook je gevoel te volgen? Want je gevoel is allesbepalend. Pas als je gevoel zegt dat je goed zit, kan je verstand het hier mee eens zijn.
 • Jouw gevoel zetten we daarom op de eerste plaats
  Jouw gevoel zetten we daarom op de eerste plaats
  Wij zijn er om te zorgen dat je gevoel en de rationele getallen hand in hand gaan, zodat je je in elke vezel verbonden voelt met de verkoop van je huis of de aankoop van je nieuwe thuis. Tijdens dit hele proces staan wij dichtbij je, stellen we je gerust en zorgen we dat je vertrouwen voelt bij elke keuze die je maakt. Zodat je vol zekerheid en opwinding klaar bent voor je volgende stap, wat dat ook mag zijn. Omdat we samen gaan voor de juiste keuze: die ene keuze op gevoel en verstand.
 • Stoppen voor we ons doel hebben bereikt? Nooit.
  Stoppen voor we ons doel hebben bereikt? Nooit.
  We zijn vastberaden en geven niet op tot we alles hebben gegeven. Al die tijd weet jij precies wat je van ons kunt verwachten. Nog voor je een vraag hebt gesteld, zorgen wij dat je een antwoord hebt. Want we zien het als een voorrecht om jou naar je nieuwe levensfase te begeleiden. Altijd met plezier en een grote glimlach op ons gezicht, en met oprechte aandacht. Want alleen met oprechte aandacht komen we écht dichtbij en kun je met een gerust hart je nieuwe levensfase instappen.

Dichtbij onze historie

Na het voltooien van zijn studie Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, rolde Arjan Hoogenboom al snel de vastgoedwereld in. In de tien jaar daarna hielp hij als ondernemer diverse particulieren en beleggers bij het aan- en verkopen van woningen. In 2020 besloot hij zijn werkzaamheden te bundelen in een eigen makelaarskantoor: Dichtbij Makelaardij. Want als makelaars staan we altijd dichtbij je én helpen we je echt verder. Inmiddels doet Arjan dat niet meer alleen, maar samen met een groeiend team van vakmannen en -vrouwen die jou oprechte aandacht geven. Zodat je straks vol vertrouwen je nieuwe levensfase instapt.

Ons team

We zijn niet zomaar een makelaarskantoor: we staan bijzonder dichtbij jouw wensen, verwachtingen en nieuwe levensfase. Om dat te kunnen doen, staat achter ons kantoor een team van bijzondere mensen.

Arjan Hoogenboom
Arjan Hoogenboom
Oprichter & geregistreerd makelaar
Priscilla Graf
Priscilla Graf
Office medewerker

Beloften waar je ons aan mag houden. Altijd.

 • 100% onze oprechte aandacht
  Als kleinschalig makelaarskantoor staan we altijd dicht bij je, met oprechte interesse. Wat jouw situatie ook is: je krijgt altijd onze volledige aandacht.

 • Je kunt ons altijd bereiken
  We begrijpen dat je het tijdens kantooruren al druk genoeg hebt. Daarom staan we ook in de avonduren en op zaterdag voor je klaar.

 • Je weet hoe de vlag erbij hangt
  We houden je altijd pro-actief op de hoogte van de voortgang. En met jouw persoonlijke digitale omgeving weet je 24/7 wat de status van je aan- of verkoop is.

 • Juridische expertise in huis
  Juridische aarzelingen, twijfels of onzekerheid? Die nemen we weg. Want we hebben alle juridische expertise in huis om deze valkuilen te omzeilen.

 • Altijd voor de beste deal
  Eerder stoppen we niet. We zetten ons altijd voor de volle 100% in om jouw dromen te verwezenlijken.

Het begint altijd met een goed gesprek

Laten we samen zorgen dat je vol vertrouwen het juiste besluit voor je nieuwe levensfase neemt. Dat begint met een vrijblijvende kennismaking. Bij ons op kantoor, of bij jou thuis: net wat jij het fijnst vindt. Als dat goed voelt, vervolgen we ons pad samen.

Gratis waardebepaling in 1 minuut