• We zijn niet zomaar een makelaarskantoor
  We zijn niet zomaar een makelaarskantoor
  De (ver)koop van een huis gaat veel verder dan alleen de financiële transactie. Samen helpen we onze klanten naar de volgende levensfase. Daarom kijken we niet hoe we een huis het snelste kunnen (ver)kopen, maar hebben we oprechte aandacht voor onze klant. Dat begint altijd met een goed gesprek, waarin we op zoek gaan naar de onderliggende emoties. Zo zorgen we ervoor dat de klant eerst zijn gevoel laat spreken, en pas daarna kijken we naar de feiten. Daardoor gaan gevoel en cijfers hand in hand, en maakt onze klant vol vertrouwen de juiste keuze.
 • Jij bent vastberaden om te excelleren in de makelaardij
  Jij bent vastberaden om te excelleren in de makelaardij
  Niet vies van verantwoordelijkheid, maar je wil ook de vrijheid om met eigenwijze ideeën te komen. Ideeën die je altijd kunt delen met je collega’s – want pas als we open met elkaar zijn, kunnen we vooruit. Daarom dagen we je uit om met ons mee te bouwen. Twijfel je of je aan deze voorwaarden voldoet? Dan heb je eigenlijk je antwoord al. Maar als dit klinkt als een match, zien we je graag bij ons op kantoor.
 • Doe jij je best? Dan doen wij ons best om jou nóg beter te maken
  Doe jij je best? Dan doen wij ons best om jou nóg beter te maken
  Dat doen we met training on the job of scholing, maar misschien nog wel belangrijker: we geven je volop de ruimte om jouw functie zelf te ontwikkelen. We zijn een jonge organisatie, waardoor nog lang niet alles in beton is gegoten. Geen idee is te gek, en we moedigen je aan om kansen te grijpen en nieuwe initiatieven op te starten. Zo bouwen we samen aan de toekomst. Jouw toekomst en de toekomst van ons mooie kantoor.

Vacatures

Makelaar

Stap voor stap begeleid je samen met de office medewerker jouw klanten door het hele aan- of verkoopproces. Je gaat de uitdaging aan om met alle betrokken partijen te onderhandelen voor het beste resultaat.

Office medewerker

Als Office Medewerker ben jij de motor van onze organisatie. Jouw belangrijkste focus? Zorgen dat alles op rolletjes loopt en ons team van makelaars optimaal ondersteunen.

Ontmoet je nieuwe collega’s

We staan bijzonder dichtbij onze klanten. Dat doen we met een team van bijzondere mensen. Vakmannen en vakvrouwen die persoonlijk leiderschap laten zien, en eigenaarschap steken in alles wat ze doen. Mensen met liefde voor vastgoed, en passie voor hun werk. Altijd met de twee belangrijkste bouwstenen in handen: Vertrouwen en zekerheid. In elkaar, en met onze partners en klanten.

Arjan Hoogenboom
Arjan Hoogenboom
Oprichter & geregistreerd makelaar
Priscilla Graf
Priscilla Graf
Office medewerker

Beloften waar je ons aan mag houden. Altijd.

 • Altijd met onze hardloopschoenen aan
  Alles wat we doen, doen we met volle aandacht. Want wat we doen is bepalend voor de toekomst voor onze klanten. Daarom gaan we serieus om met die (nieuwe) sleutel en zit dienstbaarheid in ons DNA. We wachten niet af, maar hebben altijd onze hardloopschoenen aan. Zo hoeven klanten nooit een vraag aan ons te stellen, want die hebben we al beantwoord.

 • Trots op ons vakmanschap
  We zijn trots op ons vakmanschap en op de relaties met onze klanten. Door deze waarden te combineren met onze diepgaande kennis van woningen en ons werkgebied, behalen we de beste resultaten en bezorgen we onze klanten én elkaar een dikke glimlach.

 • We laten ons niet leiden, maar leiden zelf
  Persoonlijk leiderschap leidt tot vooruitgang, daar zijn we van overtuigd. Het stelt ons in staat om zelfbewust te zijn, verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties en doelen te stellen. Dat zorgt niet alleen voor persoonlijke groei en de groei van ons kantoor, maar het verhoogt ook nog eens ons werkplezier.

Ben jij net zo vastberaden als wij?

Dan zien we je graag bij ons op kantoor. Zodat we samen kunnen groeien, bouwen en excelleren.

Gratis waardebepaling in 1 minuut