Dichtbij Makelaardij in Waddinxveen

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Waddinxveen. Woon je in Waddinxveen en twijfel je om een andere woning te kopen? Of wil je juist in Waddinxveen gaan wonen, bijvoorbeeld omdat het zo centraal gelegen is? Dan wil je een deskundige en lokaal ervaren makelaar aan je zijde hebben staan. Iemand die jou echt kan helpen. Wij geloven dat jij op dat moment iemand verdient die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Waddinxveen en wil jou graag verder brengen in dit ‘grote dorp’ aan de Gouwe.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Ga je zowel verkopen als kopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: aankoop, verkoop, taxatie en financieel advies. Desnoods regelen we zelfs de verhuizing voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je nieuwsgiering naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan nu onze gratis waardebepaling aan. Uiteraard kunnen we ook vrijblijvend bij je langskomen voor een nauwkeurige en onderbouwde waardebepaling. Dan vertellen we je gelijk meer over onze unieke en succesvolle werkwijze.

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Waddinxveen

Omringd door Boskoop, Gouda, Zevenhuizen en Moerkapelle ligt het mooie dorp Waddinxveen. Waddinxveen is de afgelopen jaren behoorlijk gestegen in populariteit. Aan de gestegen vraag wordt voldaan door grootschalige nieuwbouw. Hierdoor is het inwoneraantal in de laatste 10 jaar met meer dan 20% gestegen tot het huidige aantal van ruim 31.000 inwoners.

Regelmatig begeleiden wij aankoopklanten die hun oog hebben laten vallen op Waddinxveen als hun toekomstige woonplaats. Vaak noemen zij aan ons de centrale ligging in combinatie met de goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer als dé redenen om (ook) in Waddinxveen woningen te bezichtigen. In Waddinxveen kun je op verschillende manieren wonen. Er zijn onder andere rijtjeshuizen, hoekhuizen, appartementen en vrijstaande woningen. 

Waddinxveen in cijfers

Aantal inwoners:31.342
Gem. inkomen per inwoner in €:27.800
Aantal woningen:12.796
Aantal koopwoningen:8.061
% koopwoningen t.o.v. totaal:63
Gem. WOZ-waarde in €:282.000 (2021)

Huizen te koop in Waddinxveen

Waddinxveen kent een groot woningaanbod en er zijn dan ook verschillende soorten huizen te koop. In de nieuwbouwwijk Triangel worden nog steeds nieuwe woningen opgeleverd. Qua bestaande woningen bedraagt de gemiddelde verkooptijd op dit moment slechts 24 dagen. De gemiddelde vraagprijs bedraagt € 341.631, oftewel zo’n € 3.298 per m2. Al met al biedt Waddinxveen een gevarieerd aanbod in de categorieën appartement, eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning en ook staan er vrijstaande woningen in dit dorp te koop.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut