Dichtbij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam-Centrum staat onder andere bekend door de Erasmusbrug, Coolsingel en kubuswoningen. Wonen in het dynamische centrum van deze wereldstad is een ervaring op zich. De inwoners van het stadscentrum zijn ontzettend divers en er zijn veel voorzieningen; warenhuizen, sportclubs, musea, uitgaansgelegenheden en nog veel meer. Mede dankzij Rotterdam Centraal is het centrum heel goed bereikbaar. Vanaf dit station gaan nationale en internationale treinen, bijvoorbeeld naar Amsterdam en Parijs.

Ons werkgebied in Rotterdam-Centrum bestaat onder andere uit de wijken: Stadsdriehoek, Coolhaven, CS-kwartier, Oude Westen, Dijkzigt en Nieuwe Werk (Scheepvaartkwartier).

Rotterdam-Centrum in cijfers

Aantal inwoners:34.685
Gem. inkomen per inwoner in €:32.916
Aantal woningen:23.356
Aantal koopwoningen:6.773
% koopwoningen t.o.v. totaal: 29
Gem. WOZ-waarde in €: 288.000 (2020)

Ben je van plan te verhuizen naar Rotterdam-Centrum? Of wil je juist verhuizen uit Rotterdam-Centrum? Kortom, ben je op zoek naar een makelaar in Rotterdam-Centrum? Dat wil je niet overhaasten. Het moet kloppen en goed voelen. Je verdient dan iemand die dichtbij je staat. Iemand die je van het begin tot het einde ondersteunt en ontzorgt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Centrum, en we helpen je graag!

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Gratis waardebepaling