Dichtbij Makelaardij in Rotterdam-Centrum

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Centrum en de Stadsdriehoek. Woon je in het centrum van Rotterdam en overweeg je om een ander huis of appartement te kopen in het centrum? Of wil je juist naar het centrum toe verhuizen? Dan wil je een betrouwbare makelaar met goede kennis van de lokale markt aan je zijde hebben staan. Iemand bij wie het goed voelt. Wij geloven dat jij iemand verdient die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van het begin tot het einde. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Centrum en wil jou graag verder brengen in dit bruisende stukje van Rotterdam!

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar van Rotterdam. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Ga je zowel kopen als verkopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: aankoop, verkoop, taxatie en financieel advies. Desnoods regelen we zelfs de verhuizing voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je benieuwd naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan nu onze gratis waardebepaling aan. Of we komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor een nauwkeurige en onderbouwde waardebepaling.

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Rotterdam-Centrum

Rotterdam-Centrum staat onder andere bekend door de Erasmusbrug, Coolsingel en natuurlijk de kubuswoningen. Wonen in het dynamische centrum van deze wereldstad is een ervaring op zich. De inwoners van het stadscentrum zijn ontzettend divers en er zijn veel voorzieningen: warenhuizen, sportclubs, musea, uitgaansgelegenheden en nog veel meer. Mede dankzij Rotterdam Centraal en meerdere metrolijnen is het centrum goed bereikbaar. Vanaf dit station gaan nationale en internationale treinen, bijvoorbeeld naar Amsterdam en Parijs.

Ons werkgebied in Rotterdam-Centrum bestaat onder andere uit de wijken: Stadsdriehoek, Coolhaven, CS-kwartier, Oude Westen, Dijkzigt en Nieuwe Werk (Scheepvaartkwartier).

Rotterdam-Centrum in cijfers

Aantal inwoners:36.600
Gem. inkomen per inwoner in €:35.000
Aantal woningen:20.142
Aantal koopwoningen:5.841
% koopwoningen t.o.v. totaal:29
Gem. WOZ-waarde in €:322.000 (2021)

Huizen te koop in Rotterdam-Centrum

Rotterdam-Centrum biedt een divers woningaanbod en er zijn dan ook verschillende soorten huizen te koop. Al met al biedt Rotterdam-Centrum een gevarieerd aanbod in de categorie appartement en penthouse, en in mindere mate de categorieën eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-een-kapwoning.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut