Snel een energielabel ontvangen

Sinds enkele jaren is het verplicht om bij verkoop van je woning aan te geven welk energielabel de woning heeft. In het verleden kon je online een energielabel aanvragen. Dit kan echter sinds enkele jaren niet meer. Een energieprestatie-adviseur zal ter plekke bekijken hoe de woning is geïsoleerd en welke installaties er zijn voor verwarming, koeling, warm water en ventilatie. Een energielabel wordt aangeduid met een letter waarbij G het minst energiezuinig is en A++++ het meest zuinig is. Vanwege de fors gestegen energieprijzen wordt er door kopers steeds meer gelet op het energielabel van de woning. Bij een verder vergelijkbare woning zal het huis met het beste label sneller en tegen een hogere prijs verkocht worden dan het huis met het slechtere label.

Weet je niet of jouw woning een energielabel heeft? Check het zelf op de website van de vereniging Milieu Centraal. Heb je nog geen energielabel? Wij werken samen met enkele ervaren energieprestatie-adviseurs die snel en vakkundig een energielabel kunnen verstrekken. Wij brengen je in samenwerking met deze experts graag verder.

Twijfel je tussen verkoop en verduurzaming? In dat geval komen we graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. In het gesprek bekijken we samen de voor- en nadelen van beide opties. Zet de eerste stap en neem nu contact met ons op. Zodat je weet hoe je verder kunt.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut