Dichtbij Makelaardij in Rotterdam-Noord

Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Noord. Woon je in Noord en overweeg je om een ander huis te kopen? Of wil je juist naar Rotterdam-Noord toe verhuizen? Dan wil je een betrokken en professionele makelaar aan je zijde hebben staan. Iemand die er 100% voor gaat. Wij geloven dat jij dan iemand verdient die dichtbij je staat. Iemand die je ondersteunt en volledig ontzorgt van huis naar thuis. Kortom, iemand die je verder brengt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Noord en wil jou graag verder brengen in Rotterdam.

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dichtbij Makelaardij is jouw persoonlijke aankoop- en verkoopmakelaar in Rotterdam. Als makelaar staan wij altijd voor je klaar, dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons alle aandacht en helpen je bij het gehele traject in de koop of verkoop van jouw woning. Ga je zowel verkopen als kopen? Met onze Dichtbij Verhuisservice begeleiden wij jou in het totale traject: aankoop, verkoop, taxatie en financieel advies. Desnoods regelen we zelfs de verhuizing van alle meubels voor je. Het belangrijkste is dat we jou volledig ontzorgen en de beste deal uit het vuur slepen, zodat je verder kunt.

Ben je nieuwsgiering naar de waarde van je huidige of gewenste woning? Vraag dan nu onze gratis waardebepaling aan. Of nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin wij jou graag meer vertellen over onze unieke en succesvolle werkwijze. Want het begint altijd met een goed gesprek.

Onze beloften

We zeggen wat we doen, maar we doen vooral wat we zeggen. Om jou echt verder te brengen doen we jou een aantal beloften. Beloofd.

  • Alle aandacht

  • Juridische expertise in huis

  • De beste promotie van jouw huis

  • De beste deal

  • Altijd op de hoogte blijven

  • Scherpe tarieven

  • Goede bereikbaarheid

  • Jij een thuis, zij een huis

Arjan Hoogenboom, Dichtbij Makelaardij (foto)

Wonen in Rotterdam-Noord

Het stadsdeel Rotterdam-Noord bestaat uit zes wijken: Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Liskwartier, Oude Noorden en de Provenierswijk. De zes wijken hebben allemaal een verschillend karakter. In Rotterdam-Noord kun je heel divers wonen; er zijn niet alleen bovenwoningen of alleen vrijstaande woningen. Er is voor ieder wat wils. Wat de wijken wel overeenkomen is dat het over het algemeen rustiger wonen is dan in het centrum. En met de fiets of het openbaar vervoer ben je heel snel in het centrum van Rotterdam. Ideaal als je werkt in het centrum!

Rotterdam-Noord in cijfers

Aantal inwoners:52.570
Gem. inkomen per inwoner in €:28.200
Aantal woningen:27.514
Aantal koopwoningen:9.079
% koopwoningen t.o.v. totaal:33
Gem. WOZ-waarde in €:267.000 (2021)

Huizen te koop in Rotterdam-Noord

Rotterdam-Noord heeft een divers woningaanbod en er zijn dan ook verschillende soorten huizen te koop. Al met al biedt Rotterdam-Noord een gevarieerd aanbod in de categorieën appartement, eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning en ook staan er soms vrijstaande woningen in dit stadsdeel te koop.

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag!

Gratis waardebepaling in 1 minuut