Gratis dineren bij sterrenrestaurant Perceel in Capelle a/d IJssel!

Het einde van het jaar is bij uitstek de tijd om terug te kijken op het jaar, en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. En het is de tijd om samen te zijn en samen te genieten: van goede gesprekken en lekker eten.

Daarom heeft Dichtbij Makelaardij met restaurant Perceel een unieke actie opgezet: als je in november of december met ons de samenwerking aangaat mag je met twee personen kosteloos gaan genieten van het speciale ‘Perceel-arrangement’. Lees hieronder meer over de actie of neem direct contact met ons op voor de voorwaarden.

Over Dichtbij Makelaardij

Je bent van plan om te verhuizen en je wilt dat natuurlijk succesvol doen, zonder stress en gedoe. De markt is echter veranderd: niet iedere woning verkoopt meer vanzelf. Dichtbij Makelaardij ziet het als haar missie om jou verder te brengen in je woonleven. Wij begrijpen daarom heel goed dat je nu wel wat hulp kunt gebruiken bij het verkopen van je woning. Dit doen wij met een uitgekiende verkoopstrategie waarbij we jou woning optimaal promoten. Heb je (ook) hulp nodig bij de aankoop van jouw nieuwe droomwoning? Ook dan brengen we je daar waar je wilt zijn: bij je nieuwe thuis.

Actie: dineren bij sterrenrestaurant Perceel

Perceel is gelegen in de oude dorpskern van Capelle aan den IJssel in het Oude Raadhuis. Eigenaren Jos Grootscholten & Sharon Tettero verwennen hun gasten sinds 2010 in dit authentieke pand op de dijk. In 2018 is het restaurant geheel gerestyled door de Rotterdamse ontwerper Jeroen Smeele. Het restaurant heeft hierbij haar warme en huiselijke sfeer behouden, met daarbij een vleugje nostalgie.

De Michelin-gids heeft hen dit jaar wederom beloond met één ster. En dat is niet voor niets, want iedere dag wordt hier hard gewerkt door een jonge, gedreven brigade, waarbij kennis, vakmanschap, passie en de drang naar perfectie de boventoon voeren. Aan de zijkant van het pand heeft Jos zijn eigen bloemen- en kruidentuin, waar de keukenbrigade in het seizoen dagelijks de mooiste kruiden en eetbare bloemen plukt. Hier verwijst de naam Perceel ook naar. Jos: “Een perceel zie ik als een leeg stuk grond waar je zelf invulling aan kunt geven.”

Wil je ook genieten van het speciale Perceel-arrangement in het Oude Raadhuis? Dat kan! Als je ons in november of december de opdracht gunt tot verkoop van jouw woning of aankoop van jouw nieuwe droomwoning, dan mag je met z’n tweeën gratis gaan genieten van dit speciale 6-gangen-menu. Mogen we je helpen bij zowel de verkoop als aankoop, dan kun je zelfs met z’n vieren een avond gaan genieten!

Verkoop of aankoop mag ook volgend jaar plaatsvinden, het gaat erom dat je ons nog dit jaar de opdracht gunt.

Neem nu contact op

Wil je meer weten over de voorwaarden van deze speciale actie? Neem dan nu contact met ons op via telefoon, whatsapp of door middel van het onderstaande contactformulier. Wij brengen je verder…

Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Antwoorden op jouw vragen

    Gratis waardebepaling in 1 minuut