Ons verhaal

Na voltooiing van mijn studie Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik al snel de vastgoedwereld ingerold. In de afgelopen tien jaar heb ik diverse particulieren en beleggers mogen begeleiden in de aan- en verkoop van woningen. In 2020 heb ik besloten om mijn werkzaamheden te bundelen in mijn eigen makelaarskantoor. Mijn jarenlange ervaring zet ik nu in om nog veel meer mensen te helpen bij het verkopen of aankopen van hun woning. Maar als ik iets doe, dan doe ik het goed. Daarom Dichtbij Makelaardij. Omdat ik geloof dat je als verkoper of koper iemand verdient die dichtbij je staat en je echt verder brengt.

Dit betekent voor mij dat ik jou als klant alle aandacht geef, dat ik jouw huis met behulp van de nieuwste online marketingtools promoot op sociale media en dat je 24/7 op de hoogte blijft van de voortgang. En dat ik ook buiten kantooruren bereikbaar ben, omdat jij overdag al druk genoeg bent. Maar ook dat ik de beste deal voor je onderhandel, want onderhandelen zit in mijn bloed. Uiteraard werk ik daarbij tegen scherpe tarieven, want verhuizen is al duur genoeg.

Ik werk samen met een team van ervaren professionals, zodat wij altijd de beste resultaten voor jou bereiken. Wil je meer lezen over onze visie, onze missie en de beloften die wij jou doen? Lees dan hier verder.

Met een hartelijke groet,
Arjan Hoogenboom

Gratis waardebepaling