Dichtbij in Rotterdam-West

Rotterdam-West bestaat voor het grootste deel uit Delfshaven. Binnen het stadsdeel Rotterdam-West valt ook het Oude Westen, Dijkzigt en Nieuwe Werk (Scheepvaartkwartier). In Rotterdam-West kun je heel divers wonen, van een bovenwoning in Spangen tot een luxe vrijstaande woning in het Scheepvaartkwartier. Vanuit Rotterdam-West ben je heel snel met de fiets of het openbaar vervoer in het centrum van Rotterdam. Een groot park dat ligt in Rotterdam-West is ‘het Park’. Het Park ligt aan de voet van de Euromast en het is ideaal om er hard te lopen of te genieten van de zon.

Rotterdam-West in cijfers

Aantal inwoners:19.805
Gem. inkomen per inwoner in €:24.810
Aantal woningen:10.608
Aantal koopwoningen:2.226
% koopwoningen t.o.v. totaal: 21
Gem. WOZ-waarde in €: 226.946 (2020)

Wil je je woning verkopen of een woning kopen in Rotterdam-West? Bij dit verkoop/koop proces wil je goed begeleid worden. Waarschijnlijk zoek je iemand die je ondersteunt en ontzorgt. De verkoop of koop moet goed voelen, je wilt het niet overhaasten. Je verdient iemand die Dichtbij je blijft. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-West. En we helpen je graag!

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Gratis waardebepaling