Dichtbij in Rotterdam-Noord

Het stadsdeel Rotterdam-Noord bestaat uit zes wijken: Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Liskwartier, Oude Noorden en de Provenierswijk. De zes wijken hebben allemaal een verschillend karakter. In Rotterdam-Noord kun je heel divers wonen; er zijn niet alleen bovenwoningen of alleen vrijstaande woningen. Er is voor ieder wat wils. Wat de wijken wel overeenkomen is dat het over het algemeen rustiger wonen is dan in het centrum. En met de fiets of het openbaar vervoer ben je heel snel in het centrum van Rotterdam. Ideaal als je werkt in het centrum!

Rotterdam-Noord in cijfers

Aantal inwoners:52.570
Gem. inkomen per inwoner in €:26.900
Aantal woningen:27.803
Aantal koopwoningen:9.175
% koopwoningen t.o.v. totaal: 33
Gem. WOZ-waarde in €: 240.000 (2020)

Ben je van plan om te verhuizen naar Rotterdam-Noord? Of wil je juist je huis verkopen in Rotterdam-Noord? Dan wil je waarschijnlijk dat je goed begeleid wordt in dit proces. De koop of verkoop moet goed voelen, dat wil je niet overhaasten. Je verdient iemand die Dichtbij je blijft. Iemand die je ondersteunt en ontzorgt. Dichtbij Makelaardij is dé makelaar van Rotterdam-Noord, en we helpen je graag!

Heb je vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Gratis waardebepaling