Je woning verkopen? Nu € 1.000 courtagekorting!

Dichtbij Makelaardij heeft een unieke herfstactie: je profiteert t/m 31 oktober van maar liefst € 1.000 courtagekorting! Lees hieronder meer over de actie of neem direct contact met ons op voor de voorwaarden.

Over Dichtbij Makelaardij

Je bent van plan om te verhuizen en je wilt dat natuurlijk succesvol doen, zonder stress en gedoe. Dichtbij Makelaardij ziet het als haar missie om jou verder te brengen in je woonleven. Wij begrijpen daarom heel goed dat je wel wat hulp bij kunt gebruiken bij het verkopen van je woning. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken, want wij ondersteunen je van het begin tot het einde. Wij staan letterlijk dichtbij je en geven je alle aandacht in het gehele verkoopproces.

Actie: € 1.000 courtagekorting

Verhuizen kan echter flink in de kosten lopen. Denk bijvoorbeeld aan de notaris, de financieel adviseur, het verhuisbedrijf en natuurlijk de belastingdienst. Daarom hebben we nu een tijdelijke actie: als je ons nu de opdracht geeft tot het verkopen van jouw woning dan krijg je maar liefst € 1.000 courtagekorting! Wil je je woning volgend jaar pas te koop zetten? Geen probleem! Ook dan kun je meedoen mits je ons nu de opdracht gunt. Snel en succesvol je huis verkopen doe je nu en volgend jaar dus tegen de beste voorwaarden.

Neem nu contact op

Wil je meer weten over de voorwaarden van deze speciale actie? Of kun je ook wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van je nieuwe droomwoning? Neem dan nu contact met ons op via telefoon, whatsapp of door middel van het onderstaande contactformulier. Wij brengen je verder.

Contactformulier    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Gratis waardebepaling in 2 minuten